Tudjon meg mindent a lakóautózásról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Szeretne elsőként értesülni akióinkról, a kiállításokról, az új modellekről, a gyári akciókról vagy a bentragadt készletes jelentős kedvezménnyel árusított modellekről?

Gyakran Ismételt Kérdések

A lakóautó és lakókocsi bérlés kapcsán leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat egy csokorba gyűjtöttük.

Megkeresi kollégánkat telefonon vagy email-en keresztül (link), és az utazási idő, az utaslétszám és egyéb Ön által fontosnak tartott paraméter megadásával tud árajánlatot kérni a megadott időszakra.

Amennyiben az Ön által megadott időszakban nincs bérelhető autónk, akkor kollégáink a kérdéses időponthoz legközelebb eső dátumot adják meg Önnek alternatívaként. A telefonos/email-es foglalás, akkor válik érvényessé, ha a bérleti díj 40%-a az ajánlaton feltüntetett időpontig befizetésre került!

Minden lakóautónkon van motorklíma, 230V-ról működő állóklíma, előtető, széf és CD-s rádió, és a félintegrált Chausson autókat kivéve, kerékpártartó.

Bérelhető lakóautóinkat cégünk 4 kategóriába sorolja:

Luxus kategória

A lakóautók megjelenése, belső kialakítása, anyagminősége luxus érzetet kelt. A lakóautókat minden olyan kényelmi berendezéssel felszereltük, melyek maximálisan kielégítik az utasok igényeit. Ilyenek 19” DVD – s LED Tv-vel, mikrohullámú sütő. A luxus kategóriába tartozó intergrált lakóautók 4 személyesek, koruk maximum 3 év.

Prémium Plusz kategória, Prémium kategória

Legújabb és a legnagyobb járműveink, jellemzően kis vagy nagy garázzsal ezekben a kategóriákban találhatóak. Az autók jellemzően 4-6 személyesek, de van köztük 7 alvóhellyel rendelkező lakóautó is. Autók életkora maximum 4 év.

A két kategória abban különbözik egymástól, hogy a Prémium Plusz kategóriájú lakóautók mikróhullámú sütővel és TV-vel felszereltek.

Standard kategória

A flottában a legkedvezőbb bérleti díjú lakóautók. Általában 4 személyesek, de vannak 5-6 személyes modellek is.  Minden  szükséges felszereltség megtalálható bennük vagy prémium kategóriából “kiöregedő” kocsik. Jellemzően  4 éves vagy annál idősebb járművek.

Bérelhető lakókocsijaink 4-6 személyesek, klímával, 230 V-ról működő meleg vizes bojlerrel, minden nyíló ablakon és az ajtón szúnyoghálóval felszereltek. Igény szerint lehet bérelni hozzájuk előtetőt vagy elősátrat.

A felkészítési díj magában foglalja a lakóautó útra való felkészítését, azaz 1 db feltöltött gázpalackot, 1 flakon WC kemikáliát, ablakmosó folyadékot, feltöltött frissvíztartályt, valamint a Magyarországra érvényes autópálya matricát.

Lakóautós élmények

Lakóautós útibeszámolókat, lakóautó teszteket és lakóautós utazási ajánló cikkeket gyűjtöttünk egy csokorba.

Olaszország, Toscana

Közvetlen emberek, pizza és a jó konyha, minőségi bor, történelem, természeti látnivalók – ez Olaszország!

TOVÁBB

Norvégia

Norvégia csodálatos természeti adottságokkal rendelkezik, így mindenkinek ajánlott felkeresnie, aki szereti a fjordokat, hegyeket, hágókat, vízeséseket, tavakat…

TOVÁBB

Lakóautózás mint életforma

Lakás és autó egyben? A lakóautó ezt a kettőt egyesíti! Ez a cikk azoknak lehet hasznos, akik épp most csöppennének bele a szenvedéllyel átitatott lakóautózás világába.

TOVÁBB

Lakóautó lexikon

ABC rendbe gyűjtöttük a legfontosabb információkat, hogy könnyebben eligazodjon a lakóautók világában.

tovább a lexikonra

Tekintse meg személyesen Magyarország legnagyobb lakóautó flottáját a Suwenor Kft.-nél, Budapest XVIII. kerületében a Ferihegyi gyorsforgalmi út mellett!

Nézzen be telephelyünkre!

Várjuk szeretettel Magyarország legnagyobb lakóautó flottájával, és az egyik legprofibb, 20 éves tapasztalattal rendelkező, szakmailag maximálisan felkészült csapatával!

Elérhetőségeink Útvonaltervezés
Scroll Up