Tudjon meg mindent a lakóautózásról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Szeretne elsőként értesülni akióinkról, a kiállításokról, az új modellekről, a gyári akciókról vagy a bentragadt készletes jelentős kedvezménnyel árusított modellekről?

Gyakran Ismételt Kérdések

A lakóautó és lakókocsi bérlés kapcsán leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat egy csokorba gyűjtöttük.

Megkeresi kollégánkat telefonon vagy email-en keresztül (link), és az utazási idő, az utaslétszám és egyéb Ön által fontosnak tartott paraméter megadásával tud árajánlatot kérni a megadott időszakra.

Amennyiben az Ön által megadott időszakban nincs bérelhető autónk, akkor kollégáink a kérdéses időponthoz legközelebb eső dátumot adják meg Önnek alternatívaként. A telefonos/email-es foglalás, akkor válik érvényessé, ha a bérleti díj 40%-a az ajánlaton feltüntetett időpontig befizetésre került!

Minden lakóautónkon van motorklíma, 230V-ról működő állóklíma, előtető, széf és CD-s rádió, és a félintegrált Chausson autókat kivéve, kerékpártartó.

Bérelhető lakóautóinkat cégünk 4 kategóriába sorolja:

Luxus kategória

A lakóautók megjelenése, belső kialakítása, anyagminősége luxus érzetet kelt. A lakóautókat minden olyan kényelmi berendezéssel felszereltük, melyek maximálisan kielégítik az utasok igényeit. Ilyenek 19” DVD – s LED Tv-vel, mikrohullámú sütő. A luxus kategóriába tartozó intergrált lakóautók 4 személyesek, koruk maximum 3 év.

Prémium Plusz kategória, Prémium kategória

Legújabb és a legnagyobb járműveink, jellemzően kis vagy nagy garázzsal ezekben a kategóriákban találhatóak. Az autók jellemzően 4-6 személyesek, de van köztük 7 alvóhellyel rendelkező lakóautó is. Autók életkora maximum 4 év.

A két kategória abban különbözik egymástól, hogy a Prémium Plusz kategóriájú lakóautók mikróhullámú sütővel és TV-vel felszereltek.

Standard kategória

A flottában a legkedvezőbb bérleti díjú lakóautók. Általában 4 személyesek, de vannak 5-6 személyes modellek is.  Minden  szükséges felszereltség megtalálható bennük vagy prémium kategóriából “kiöregedő” kocsik. Jellemzően  4 éves vagy annál idősebb járművek.

Bérelhető lakókocsijaink 4-6 személyesek, klímával, 230 V-ról működő meleg vizes bojlerrel, minden nyíló ablakon és az ajtón szúnyoghálóval felszereltek. Igény szerint lehet bérelni hozzájuk előtetőt vagy elősátrat.

A felkészítési díj magában foglalja a lakóautó útra való felkészítését, azaz 1 db feltöltött gázpalackot, 1 flakon WC kemikáliát, ablakmosó folyadékot, feltöltött frissvíztartályt, valamint a Magyarországra érvényes autópálya matricát.

Lakóautós élmények

Lakóautós útibeszámolókat, lakóautó teszteket és lakóautós utazási ajánló cikkeket gyűjtöttünk egy csokorba.

Olaszország, Toscana

Közvetlen emberek, pizza és a jó konyha, minőségi bor, történelem, természeti látnivalók – ez Olaszország!

TOVÁBB

Norvégia

Norvégia csodálatos természeti adottságokkal rendelkezik, így mindenkinek ajánlott felkeresnie, aki szereti a fjordokat, hegyeket, hágókat, vízeséseket, tavakat…

TOVÁBB

Lakóautózás mint életforma

Lakás és autó egyben? A lakóautó ezt a kettőt egyesíti! Ez a cikk azoknak lehet hasznos, akik épp most csöppennének bele a szenvedéllyel átitatott lakóautózás világába.

TOVÁBB

Lakóautó lexikon

ABC rendbe gyűjtöttük a legfontosabb információkat, hogy könnyebben eligazodjon a lakóautók világában.

tovább a lexikonra

Tekintse meg személyesen Magyarország legnagyobb lakóautó flottáját a Suwenor Kft.-nél, Budapest XVIII. kerületében a Ferihegyi gyorsforgalmi út mellett!

Nézzen be telephelyünkre!

Várjuk szeretettel Magyarország legnagyobb lakóautó flottájával, és az egyik legprofibb, 20 éves tapasztalattal rendelkező, szakmailag maximálisan felkészült csapatával!

Elérhetőségeink Útvonaltervezés
Scroll Up
Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function lazy_load() on null in /data/7/f/7f1b4c8d-8de8-4d69-9f0f-806ad95b9eb2/lakoauto.hu/web/wp-content/plugins/wp-fastest-cache/inc/cache.php:713 Stack trace: #0 [internal function]: WpFastestCacheCreateCache->callback('<!DOCTYPE html>...', 9) #1 /data/7/f/7f1b4c8d-8de8-4d69-9f0f-806ad95b9eb2/lakoauto.hu/web/wp-includes/functions.php(3786): ob_end_flush() #2 /data/7/f/7f1b4c8d-8de8-4d69-9f0f-806ad95b9eb2/lakoauto.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php(286): wp_ob_end_flush_all('') #3 /data/7/f/7f1b4c8d-8de8-4d69-9f0f-806ad95b9eb2/lakoauto.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #4 /data/7/f/7f1b4c8d-8de8-4d69-9f0f-806ad95b9eb2/lakoauto.hu/web/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #5 /data/7/f/7f1b4c8d-8de8-4d69-9f0f-806ad95b9eb2/lakoauto.hu/web/wp-includes/load.php(684): do_action('shutdown') #6 [internal function]: shutdown_action_hook() #7 {main} thrown in /data/7/f/7f1b4c8d-8de8-4d69-9f0f-806ad95b9eb2/lakoauto.hu/web/wp-content/plugins/wp-fastest-cache/inc/cache.php on line 713