Főoldal Cégünkről Partnereink Regisztráció Útajánló Linkek GY.I.K English Deutsch
főoldal/home
Webáruház főoldal

Tartozékok

Műholdas antenna rendszerek

A Suwenor Kft, mint a legnagyobb lakóautó értékesítő és kölcsönző cég, az elmúlt évek során több tucat műholdas antenna rendszert értékesített az eladott lakóautókkal együtt, ezért nyugodt szívvel tudjuk ajánlani az általunk forgalmazott márkákat és típusokat.

A Kathrein antenna gyártó cég az egyik legismertebb és legtöbb db számban eladott márka. A földi-, manuális antennáktól a teljesen automata "önbeálló" műholdas rendszerekig gyárt antennákat. De a termékek külön-külön is megvásárolhatóak, így nem muszály rögtön kezdésként sok pénzt kiadni egy jól működő antenna rendszerre.

A Camos márka egyik különlegessége, hogy létezik belőle olyan modell (nem is egy), ami menet közben is képes venni a műholdas adásokat, mégpedig úgy, hogy a TV képernyőjén nem vesszük észre, hogy az autó pl. 100 km/h-ás sebesség mellett az autópályán már 90 fokban el is kanyarodott. A műanyag buborék alatt egy folyamatosan mozgó parabola antenna szervó motorok, és pozicionáló segítségével folyamatosan "rajta tartja a szemét" a műholdon.